
>
637.334
Шингарева, Т. И.Исследование устойчивости коллоидной системы белков молока при термокислотной коагуляции / Т. И. Шингарева, М. А. Глушаков, А. М. Осинцев //
Шингарева, Т. И.
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2012. - N 4. - С. 36-40. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2012/4)
Ключові слова: денатурация -- динамическая вязкость -- избирательная коагуляция -- коагуляция белков молока -- массовая коагуляция -- остаточная коагуляция -- денатурація -- динамічна в'язкість -- виборча коагуляція -- коагуляція білків молока -- масова коагуляція -- залишкова коагуляція --
Додаткові точки доступу:
Глушаков, М.А.
Осинцев, А.М.
(Шифр в БД Х775324/2012/4)
УДК | |
637.334 |
Ключові слова: денатурация -- динамическая вязкость -- избирательная коагуляция -- коагуляция белков молока -- массовая коагуляция -- остаточная коагуляция -- денатурація -- динамічна в'язкість -- виборча коагуляція -- коагуляція білків молока -- масова коагуляція -- залишкова коагуляція --
Додаткові точки доступу:
Глушаков, М.А.
Осинцев, А.М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|