
>
Сенсорная система "VOCmeter" для оценки свежести мясного сырья / А. Б. Лисицын [и др.] //
Хранение и переработка сельхозсырья : теоретический журнал. - 2008. - N4. - С. 38-42.
(Шифр в БД Х775324/2008/4)
Ключові слова: ХАРАКТЕРИСТИКИ СВЕЖЕСТИ МЯСА -- ИССЛЕДОВАНИЕ СВОЙСТВ ВЕЩЕСТВ -- продукция АПК --
Додаткові точки доступу:
Лисицын, А.Б.
Чернуха, И.М.
Кузнецова, Т.Г.
Селиванова, Е.Б.
Царева, Н.Г.
(Шифр в БД Х775324/2008/4)
Ключові слова: ХАРАКТЕРИСТИКИ СВЕЖЕСТИ МЯСА -- ИССЛЕДОВАНИЕ СВОЙСТВ ВЕЩЕСТВ -- продукция АПК --
Додаткові точки доступу:
Лисицын, А.Б.
Чернуха, И.М.
Кузнецова, Т.Г.
Селиванова, Е.Б.
Царева, Н.Г.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|