
>
Бурдун, Н. И.Профессионалы пополнили знания [Текст] / Н. И. Бурдун //
Бурдун, Н. И.
Пищевая пром-сть : науч.-производств. журн. - 2011. - N 12. - С. 64-65. - ISSN 0235-2486.
(Шифр в БД П698712/2011/12)
Анотація:
6-7 октября 2011 г. компания "Балтийская Группа" совместно с мировыми производителями пищевых ингредиентов провела семнар га тему "Джемы, конфитюры, фруктовые приготовления и термостабильные фруктовые начинки".
6-7 жовтня 2011 р. компанія "Балтійська Група" спільно зі світовими виробниками харчових інгредієнтів провела семнар га тему "Джеми, конфітюри, фруктові приготування і термостабільні фруктові начинки".
(Шифр в БД П698712/2011/12)
Анотація:
6-7 октября 2011 г. компания "Балтийская Группа" совместно с мировыми производителями пищевых ингредиентов провела семнар га тему "Джемы, конфитюры, фруктовые приготовления и термостабильные фруктовые начинки".
6-7 жовтня 2011 р. компанія "Балтійська Група" спільно зі світовими виробниками харчових інгредієнтів провела семнар га тему "Джеми, конфітюри, фруктові приготування і термостабільні фруктові начинки".
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|