
>
Чепелюк, О.Моделювання поведінки газової фази тіста / О. Чепелюк, О. Губеня //
Чепелюк, О.
Харч. і перероб. пром-сть : наук.-виробн. журн. - 2008. - N 3. - С. 25-27.
(Шифр в БД Х686004/2008/3)
Ключові слова: ПЕРЕРОБКА -- ТЕХНОЛОГІЇ -- ХЛІБОПЕКАРСЬКА ГАЛУЗЬ --
Додаткові точки доступу:
Губеня, О.
(Шифр в БД Х686004/2008/3)
Ключові слова: ПЕРЕРОБКА -- ТЕХНОЛОГІЇ -- ХЛІБОПЕКАРСЬКА ГАЛУЗЬ --
Додаткові точки доступу:
Губеня, О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|