
>
Вербицький, С. Б.Вплив геометричних параметрів емульситатора на ступінь подрібнення ковбасних фаршів / С. Б. Вербицький, В. В. Шевченко, М. О. Шугай //
Вербицький, С. Б.
Вісн. аграр. науки. - Київ : УААН, 2011. - N 6. - Бібліогр. наприкінці ст.
(Шифр в БД В014345/2011/6)
Додаткові точки доступу:
Шевченко, В. В.
Шугай, М. О.
(Шифр в БД В014345/2011/6)
Додаткові точки доступу:
Шевченко, В. В.
Шугай, М. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|