
>
664.681
Кравченко, М.Реологічні властивості бісквітного тіста з борошном зі спельти [Текст] / М. Кравченко, О. Романовська, Т. Марусяк //
Кравченко, М.
Товари і ринки : міжнар. наук.-практ. журн. - 2021. - N 2. - С. 94-102. - Бібліогр.: с. 99-100. - ISSN 1998-2666.
(Шифр в БД Т279322/2021/2)
Ключові слова: спельта -- білок -- белок -- бісквіт -- бисквит -- реологія -- реология -- збитість -- сбитость -- стійкість -- устойчивость -- в’язкість -- вязкость --
Додаткові точки доступу:
Романовська, О.
Марусяк, Т.
(Шифр в БД Т279322/2021/2)
УДК | |
664.681 |
Ключові слова: спельта -- білок -- белок -- бісквіт -- бисквит -- реологія -- реология -- збитість -- сбитость -- стійкість -- устойчивость -- в’язкість -- вязкость --
Додаткові точки доступу:
Романовська, О.
Марусяк, Т.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|