
>
Семак, Т.Дефекты хлеба, вызванные низким качеством муки / Т. Семак //
Семак, Т.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2012. - N 9. - С. 17-18.
(Шифр в БД Х194632/2012/9)
Ключові слова: дефекты хлеба -- качество муки -- клейковина -- мука -- улучшители -- дефекти хліба -- якість борошна -- клейковина -- борошно -- поліпшувачі --
(Шифр в БД Х194632/2012/9)
Ключові слова: дефекты хлеба -- качество муки -- клейковина -- мука -- улучшители -- дефекти хліба -- якість борошна -- клейковина -- борошно -- поліпшувачі --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|