
>
При +5 °С ферментативні процеси в дрібнонасіннєвих олійних культурах сповільнюються / Л. Овсянникова [и др.] //
Зерно і хліб. - Киiв : КП "Ред.-вид. центр "ЗіХ", 2009. - N 3. - Библиогр. в конце ст.
(Шифр в БД З092708/ 2009/3)
Додаткові точки доступу:
Овсянникова, Л.
Євдокимова, Г.
Черній, В.
Валентюк, Н.
Лукіна, Г.
(Шифр в БД З092708/ 2009/3)
Додаткові точки доступу:
Овсянникова, Л.
Євдокимова, Г.
Черній, В.
Валентюк, Н.
Лукіна, Г.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|