
>
636.085.55.002.3\8:636.085.55.004.8
Балтабаев, У. Н.Исследование влияния конструктивных параметров и технологических процессов шелушителя на эффективность шелушения ячменя [Текст] / У. Н. Балтабаев, П. М. Турсунходжаев //
Балтабаев, У. Н.
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2011. - N 11. - С. 65-67. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х367526/2011/11)
Ключові слова: кормопроизводство -- шелушение зерна -- способы -- коэффициент -- производительность шелушителя -- частота вращения ротора -- зависимости -- кормовиробництво -- лущення зерна -- способи -- коефіцієнт -- продуктивність лущильника -- частота обертання ротора -- залежності --
Анотація:
Приведены результаты исследования влияния разных параметров и технологического шелушения ячменя при выработке комбикормов. Установлен ряд факторов, которые влияли и повышали эффективность шелушения ячменя, при котором определяли влияние частоты вращения ротора, длительности обработки, количество пропуска продукта через шелушитель. Эксперименты показали, что для достижения требуемого коэффициента шелушения и производительности шелушителя необходима задержка ячменя на 60-75 сек.
Наведено результати дослідження впливу різних параметрів і технологічного лущення ячменю при виробленні комбікормів. Встановлено ряд факторів, які впливали і підвищували ефективність лущення ячменю, при якому визначали вплив частоти обертання ротора, тривалості обробки, кількість пропуску продукту через лущильник. Експерименти показали, що для досягнення необхідного коефіцієнта лущення і продуктивності лущильника необхідна затримка ячменю на 60-75 сек.
Додаткові точки доступу:
Турсунходжаев, П. М.
(Шифр в БД Х367526/2011/11)
УДК | |
636.085.55.002.3\8:636.085.55.004.8 | |
636.085.55.002.3\8 | |
636.085.55.004.8 |
Ключові слова: кормопроизводство -- шелушение зерна -- способы -- коэффициент -- производительность шелушителя -- частота вращения ротора -- зависимости -- кормовиробництво -- лущення зерна -- способи -- коефіцієнт -- продуктивність лущильника -- частота обертання ротора -- залежності --
Анотація:
Приведены результаты исследования влияния разных параметров и технологического шелушения ячменя при выработке комбикормов. Установлен ряд факторов, которые влияли и повышали эффективность шелушения ячменя, при котором определяли влияние частоты вращения ротора, длительности обработки, количество пропуска продукта через шелушитель. Эксперименты показали, что для достижения требуемого коэффициента шелушения и производительности шелушителя необходима задержка ячменя на 60-75 сек.
Наведено результати дослідження впливу різних параметрів і технологічного лущення ячменю при виробленні комбікормів. Встановлено ряд факторів, які впливали і підвищували ефективність лущення ячменю, при якому визначали вплив частоти обертання ротора, тривалості обробки, кількість пропуску продукту через лущильник. Експерименти показали, що для досягнення необхідного коефіцієнта лущення і продуктивності лущильника необхідна затримка ячменю на 60-75 сек.
Додаткові точки доступу:
Турсунходжаев, П. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|