338.439
Тенденції, особливості та ефективність розвитку харчової промисловості України як базової галузі агропромислового комплексу [Текст] / М. П. Бутко, А. Г. Ясько //
АгроСвіт : інформ.- аналіт. журн. - . - N 18. - С. 6-11. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД А220149/2007/18)
УДК
338.439

Анотація:
Розвиток економіки України значною мірою визнччається станом функціонування агропромислового комплексу, у складі якого ключова роль відводиться сільському господарству та харчовій промисловості. Саме ці галузі формують продовольчі ресурси держави та її продовольчу безпеку, рівень конкуренції та цінову політику внутрішнього ринку, вони є домінуючими у господарських системах багатьох регіонів України.
Развитие экономики Украины в значительной степени визнччаеться состоянию функционирования агропромышленного комплекса, в составе которого ключевая роль отводится сельскому хозяйству и пищевой промышленности. Именно эти отрасли формируют продовольственные ресурсы государства и его продовольственной безопасности, уровень конкуренции и ценовую политику внутреннего рынка, они являются доминирующими в хозяйственных системах многих регионов Украины.
Додаткові точки доступу: