
>
Хлебное тесто перестояло - избыточная расстойка теста //
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2012. - N 7/8. - С. 29.
(Шифр в БД Х194632/2012/7/8)
Ключові слова: хлебное тесто -- расстойка теста -- хлібне тісто -- розстойка тіста --
Анотація:
В статье приведены практические советы как можно спасти тесто от перерасстойки
У статті наведено практичні поради як можна врятувати тісто від перерасстійки
(Шифр в БД Х194632/2012/7/8)
Ключові слова: хлебное тесто -- расстойка теста -- хлібне тісто -- розстойка тіста --
Анотація:
В статье приведены практические советы как можно спасти тесто от перерасстойки
У статті наведено практичні поради як можна врятувати тісто від перерасстійки
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|