637.33
Дослідження фізико-хімічних властивостей зернових інгредієнтів як структуроутворювачів у виробництві морозива / Г. Є. Поліщук [и др.] //
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - . - N6. - С. 56-58. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х367526/2011/6)
УДК
637.33

Анотація:
Досліджено набухаємость, гідрофільність, вологозв’язувальну здатність і реологічні характеристики модельних систем на основі гідратованих зернових інгредієнтів. Визначено характер структуроутворення у цих системах порівняно із пшеничним борошном, традиційно використовуваним у виробництві морозива як стабілізатор. Встановлено високу технологічну ефективність зародків пшениці.
Исследованы набухаемость, гидрофильность, влагосвязывающая способность и реологические характеристики модельных систем на основе гидратированных зерновых ингредиентов. Определен характер структурообразования в этих системах по сравнению с пшеничной мукой, традиционно используемой в производстве мороженого в качастве стабилизатора. Установлена высокая технологическая эффективность зародышей пшеницы.
Додаткові точки доступу: