>
664.66:[635.24+582.916.36-027.332]-026.771
Салавеліс, А. Д.Використання порошків із топінамбура та кунжутового шроту у виробництві хлібобулочних виробів [Текст] / А. Д. Салавеліс, Л. М. Тележенко, С. М. Павловський //
Салавеліс, А. Д.
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2017. - N2. - С. 43-45. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х367526/2017/2)
Ключові слова: порошок топинамбура -- порошок кунжутного шроту -- опара -- тісто -- тесто -- активація дріжджів -- активация дрожжей -- показники якості -- показатели качества --
Анотація:
Представлено аналіз досліджень можливості використання кунжутового та топінамбурового порошку як збагачувача хлібобулочних виробів. Вивчали вплив різного вмісту добавки на якість напівфабрикатів і готових виробів.
Представлен анализ исследований возможности использования кунжутового и топинамбурового порошка как обогатителя хлебобулочных изделий. Изучали влияние различного содержания добавки на качество полуфабрикатов и готовых изделий.
Додаткові точки доступу:
Тележенко, Л. М.
Павловський, С. М.
(Шифр в БД Х367526/2017/2)
| УДК | |
| 664.66:[635.24+582.916.36-027.332]-026.771 | |
| 664.66 | |
| 635.24 | |
| 582.916.36 | |
| 027.332 | |
| 026.771 |
Ключові слова: порошок топинамбура -- порошок кунжутного шроту -- опара -- тісто -- тесто -- активація дріжджів -- активация дрожжей -- показники якості -- показатели качества --
Анотація:
Представлено аналіз досліджень можливості використання кунжутового та топінамбурового порошку як збагачувача хлібобулочних виробів. Вивчали вплив різного вмісту добавки на якість напівфабрикатів і готових виробів.
Представлен анализ исследований возможности использования кунжутового и топинамбурового порошка как обогатителя хлебобулочных изделий. Изучали влияние различного содержания добавки на качество полуфабрикатов и готовых изделий.
Додаткові точки доступу:
Тележенко, Л. М.
Павловський, С. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|