664.66:[635.24+582.916.36-027.332]-026.771
Використання порошків із топінамбура та кунжутового шроту у виробництві хлібобулочних виробів [Текст] / А. Д. Салавеліс, Л. М. Тележенко, С. М. Павловський //
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - . - N2. - С. 43-45. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х367526/2017/2)
УДК
664.66:[635.24+582.916.36-027.332]-026.771
664.66
635.24
582.916.36
027.332
026.771

Ключові слова: порошок топинамбура -- порошок кунжутного шроту -- опара -- тісто -- тесто -- активація дріжджів -- активация дрожжей -- показники якості -- показатели качества --
Анотація:
Представлено аналіз досліджень можливості використання кунжутового та топінамбурового порошку як збагачувача хлібобулочних виробів. Вивчали вплив різного вмісту добавки на якість напівфабрикатів і готових виробів.
Представлен анализ исследований возможности использования кунжутового и топинамбурового порошка как обогатителя хлебобулочных изделий. Изучали влияние различного содержания добавки на качество полуфабрикатов и готовых изделий.
Додаткові точки доступу: