
>
637.04
Разработка технологий гипоаллергенных молокосодержащих паст для питания детей старше трех лет / С. Е. Димитриева [и др.] //
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2012. - N 12. - С. 18-22.
(Шифр в БД Х775324/2012/12)
Ключові слова: аллергенность -- гидролизат -- детское питание -- молокосодержащий продукт -- паста -- алергенність -- гідролізат -- дитяче харчування -- молоковмісний продукт -- паста --
Анотація:
В результате проведенных исследований получен продукт, определяемый как "паста молокосодержащая", при использовании гидролизата (порошкообразного или жидкого) как самостоятельного субъекта сырьевой основы, так и в композиции с обезжиренным молоком или молочной сывороткой. Консистенция и структура продукта могут быть оптимизированы путем внесения в сырьевую основу смеси порошкообразных ингридиентов, которые одновременно являются биологически активными веществами.
У результаті проведених досліджень отримано продукт, який визначається як "паста молоковмісна", при використанні гідролізату (порошкоподібного або рідкого) як самостійного суб'єкта сировинної основи, так і в композиції з знежиреним молоком або молочною сироваткою. Консистенція і структура продукту можуть бути оптимізовані шляхом внесення в сировинну основу суміші порошкоподібних інгридієнтів, які одночасно є біологічно активними речовинами.
Додаткові точки доступу:
Димитриева, С.Е.
Золотин, А.Ю.
Симоненко, С.В.
Агаркова, Е. Ю.
(Шифр в БД Х775324/2012/12)
УДК | |
637.04 |
Ключові слова: аллергенность -- гидролизат -- детское питание -- молокосодержащий продукт -- паста -- алергенність -- гідролізат -- дитяче харчування -- молоковмісний продукт -- паста --
Анотація:
В результате проведенных исследований получен продукт, определяемый как "паста молокосодержащая", при использовании гидролизата (порошкообразного или жидкого) как самостоятельного субъекта сырьевой основы, так и в композиции с обезжиренным молоком или молочной сывороткой. Консистенция и структура продукта могут быть оптимизированы путем внесения в сырьевую основу смеси порошкообразных ингридиентов, которые одновременно являются биологически активными веществами.
У результаті проведених досліджень отримано продукт, який визначається як "паста молоковмісна", при використанні гідролізату (порошкоподібного або рідкого) як самостійного суб'єкта сировинної основи, так і в композиції з знежиреним молоком або молочною сироваткою. Консистенція і структура продукту можуть бути оптимізовані шляхом внесення в сировинну основу суміші порошкоподібних інгридієнтів, які одночасно є біологічно активними речовинами.
Додаткові точки доступу:
Димитриева, С.Е.
Золотин, А.Ю.
Симоненко, С.В.
Агаркова, Е. Ю.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|