637.04
Разработка технологий гипоаллергенных молокосодержащих паст для питания детей старше трех лет / С. Е. Димитриева [и др.] //
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - . - N 12. - С. 18-22.
(Шифр в БД Х775324/2012/12)
УДК
637.04

Ключові слова: аллергенность -- гидролизат -- детское питание -- молокосодержащий продукт -- паста -- алергенність -- гідролізат -- дитяче харчування -- молоковмісний продукт -- паста --
Анотація:
В результате проведенных исследований получен продукт, определяемый как "паста молокосодержащая", при использовании гидролизата (порошкообразного или жидкого) как самостоятельного субъекта сырьевой основы, так и в композиции с обезжиренным молоком или молочной сывороткой. Консистенция и структура продукта могут быть оптимизированы путем внесения в сырьевую основу смеси порошкообразных ингридиентов, которые одновременно являются биологически активными веществами.
У результаті проведених досліджень отримано продукт, який визначається як "паста молоковмісна", при використанні гідролізату (порошкоподібного або рідкого) як самостійного суб'єкта сировинної основи, так і в композиції з знежиреним молоком або молочною сироваткою. Консистенція і структура продукту можуть бути оптимізовані шляхом внесення в сировинну основу суміші порошкоподібних інгридієнтів, які одночасно є біологічно активними речовинами.
Додаткові точки доступу: