
>
Крисанов, Д. Ф.Інноваційний потенціал підприємств харчової промисловості / Д. Ф. Крисанов, Л. Д. Водянка //
Крисанов, Д. Ф.
Економіка АПК : міжнар. наук.-вироб. журн. - 2011. - N 4. - С. 124-130.
(Шифр в БД Е737270/2011/4)
Рубрики:
Україна -- Чернівецька область
Украина -- Черновецкая область
Ключові слова: підприємства -- інноваційний потенціал -- етапи оцінювання -- структура -- зміст -- харчова продукція -- якість -- безпечність -- система забезпечення -- МПЗ "Колос" -- предприятия -- инновационный потенциал -- этапы оценивания -- содержание -- пищевая продукция -- качество -- безопасность -- система обеспечения --
Анотація:
Проаналізовано наукові засади діагностики та оцінювання інноваційного потенціалу промислових підприємств, розкрито особливості обчислення його інтегрального показника з урахуванням додаткової компоненти - якості й безпечності харчової продукції. На прикладі підприємств харчових галузей запропоновані варіанти їх інноваційного розвитку.
Проанализированы научные основы диагностики и оценивания инновационного потенциала промышленных предприятий, раскрыты особенности исчисления его интегрального показателя с учетом дополнительной компоненты - качества и безопасности пищевой продукции. На примере предприятий пищевых отраслей предложены варианты их инновационного развития.
Додаткові точки доступу:
Водянка, Л.Д.
(Шифр в БД Е737270/2011/4)
Рубрики:
Україна -- Чернівецька область
Украина -- Черновецкая область
Ключові слова: підприємства -- інноваційний потенціал -- етапи оцінювання -- структура -- зміст -- харчова продукція -- якість -- безпечність -- система забезпечення -- МПЗ "Колос" -- предприятия -- инновационный потенциал -- этапы оценивания -- содержание -- пищевая продукция -- качество -- безопасность -- система обеспечения --
Анотація:
Проаналізовано наукові засади діагностики та оцінювання інноваційного потенціалу промислових підприємств, розкрито особливості обчислення його інтегрального показника з урахуванням додаткової компоненти - якості й безпечності харчової продукції. На прикладі підприємств харчових галузей запропоновані варіанти їх інноваційного розвитку.
Проанализированы научные основы диагностики и оценивания инновационного потенциала промышленных предприятий, раскрыты особенности исчисления его интегрального показателя с учетом дополнительной компоненты - качества и безопасности пищевой продукции. На примере предприятий пищевых отраслей предложены варианты их инновационного развития.
Додаткові точки доступу:
Водянка, Л.Д.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|