Інноваційний потенціал підприємств харчової промисловості / Д. Ф. Крисанов, Л. Д. Водянка //
Економіка АПК : міжнар. наук.-вироб. журн. - . - N 4. - С. 124-130.
(Шифр в БД Е737270/2011/4)
Рубрики:
Україна -- Чернівецька область
Украина -- Черновецкая область

Ключові слова: підприємства -- інноваційний потенціал -- етапи оцінювання -- структура -- зміст -- харчова продукція -- якість -- безпечність -- система забезпечення -- МПЗ "Колос" -- предприятия -- инновационный потенциал -- этапы оценивания -- содержание -- пищевая продукция -- качество -- безопасность -- система обеспечения --
Анотація:
Проаналізовано наукові засади діагностики та оцінювання інноваційного потенціалу промислових підприємств, розкрито особливості обчислення його інтегрального показника з урахуванням додаткової компоненти - якості й безпечності харчової продукції. На прикладі підприємств харчових галузей запропоновані варіанти їх інноваційного розвитку.
Проанализированы научные основы диагностики и оценивания инновационного потенциала промышленных предприятий, раскрыты особенности исчисления его интегрального показателя с учетом дополнительной компоненты - качества и безопасности пищевой продукции. На примере предприятий пищевых отраслей предложены варианты их инновационного развития.
Додаткові точки доступу: