
>
Танаскова, Н.Актуальность применения токоферолов в пищевой промышленности [Текст] / Н. Танаскова //
Танаскова, Н.
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2018. - № 5. - С. 22-24..
(Шифр в БД Х279026/2018/5)
Ключові слова: порча пищевых продуктов -- псування харчових продуктів -- биохимическое окисление жиров -- біохімічне окислення жирів -- химическое окисление жиров -- хімічне окислення жирів -- антиоксиданты -- антиоксиданти -- смеси токоферолов covi-ox® -- суміші токоферолів covi-ox® --
(Шифр в БД Х279026/2018/5)
Ключові слова: порча пищевых продуктов -- псування харчових продуктів -- биохимическое окисление жиров -- біохімічне окислення жирів -- химическое окисление жиров -- хімічне окислення жирів -- антиоксиданты -- антиоксиданти -- смеси токоферолов covi-ox® -- суміші токоферолів covi-ox® --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|