
>
Румянцева, В.Производим печенье по ускоренной технологии / В. Румянцева, Д. Орехова //
Румянцева, В.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2012. - N 11. - С. 38-39.
(Шифр в БД Х194632/2012/11)
Ключові слова: производство печенья -- технология -- виробництво печива -- технологія --
Анотація:
Использование предлагаемого способа, описанного в статье, позволит обогатить готовый продукт пищевыми волокнами, витаминами, макро- и микроэлементами, а также сократить время технологического процесса производства печенья и улучшить его качество.
Використання пропонованого способу, описаного в статті, дозволить збагатити готовий продукт харчовими волокнами, вітамінами, макро-і мікроелементами, а також скоротити час технологічного процесу виробництва печива та поліпшити його якість.
Додаткові точки доступу:
Орехова, Д.
(Шифр в БД Х194632/2012/11)
Ключові слова: производство печенья -- технология -- виробництво печива -- технологія --
Анотація:
Использование предлагаемого способа, описанного в статье, позволит обогатить готовый продукт пищевыми волокнами, витаминами, макро- и микроэлементами, а также сократить время технологического процесса производства печенья и улучшить его качество.
Використання пропонованого способу, описаного в статті, дозволить збагатити готовий продукт харчовими волокнами, вітамінами, макро-і мікроелементами, а також скоротити час технологічного процесу виробництва печива та поліпшити його якість.
Додаткові точки доступу:
Орехова, Д.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|