Производим печенье по ускоренной технологии / В. Румянцева, Д. Орехова //
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - . - N 11. - С. 38-39.
(Шифр в БД Х194632/2012/11)
Ключові слова: производство печенья -- технология -- виробництво печива -- технологія --
Анотація:
Использование предлагаемого способа, описанного в статье, позволит обогатить готовый продукт пищевыми волокнами, витаминами, макро- и микроэлементами, а также сократить время технологического процесса производства печенья и улучшить его качество.
Використання пропонованого способу, описаного в статті, дозволить збагатити готовий продукт харчовими волокнами, вітамінами, макро-і мікроелементами, а також скоротити час технологічного процесу виробництва печива та поліпшити його якість.
Додаткові точки доступу: