
>
Чайка, И.Сливочные и белково-сбивные кремы / И. Чайка //
Чайка, И.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2013. - N 5. - С. 14-16.
(Шифр в БД Х194632/2013/5)
Ключові слова: крем -- крем "шарлотт" -- способ приготовления -- белково-сбивные кремы -- ароматизаторы -- пример рецептуры -- красители -- эмульгаторы -- желеобразователи -- крем -- крем "шарлотт" -- спосіб приготування -- білково-збивні креми -- ароматизатори -- приклад рецептури -- барвники -- емульгатори -- желеутворювачі --
(Шифр в БД Х194632/2013/5)
Ключові слова: крем -- крем "шарлотт" -- способ приготовления -- белково-сбивные кремы -- ароматизаторы -- пример рецептуры -- красители -- эмульгаторы -- желеобразователи -- крем -- крем "шарлотт" -- спосіб приготування -- білково-збивні креми -- ароматизатори -- приклад рецептури -- барвники -- емульгатори -- желеутворювачі --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|