
>
Обоснование технологических параметров производства концентрата рыбного белкового с помощью математического моделирования / М. В. Палагина [и др.] //
Хранение и перераб. сельхозсырья. - М. : Пищевая пром-сть, 2011. - N 1. - Библиогр. в конце ст.
(Шифр в БД Х775324/2011/1)
Додаткові точки доступу:
Палагина, М. В.
Белая, О. В.
Черкасова, С. А.
Приходько, Ю. В.
(Шифр в БД Х775324/2011/1)
Додаткові точки доступу:
Палагина, М. В.
Белая, О. В.
Черкасова, С. А.
Приходько, Ю. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|