>
Бездріжджовий хліб – сучасні виклики у хлібопеченні [Текст] //
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2018. - № 8. - С. 30-31..
(Шифр в БД Х279026/2018/8)
Ключові слова: бездріжджовий хліб -- бездрожжевой хлеб -- закваски -- стартові культури тм livendo® -- мікроорганізми -- микроорганизмы --
(Шифр в БД Х279026/2018/8)
Ключові слова: бездріжджовий хліб -- бездрожжевой хлеб -- закваски -- стартові культури тм livendo® -- мікроорганізми -- микроорганизмы --
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|