
>
664:658.56:005.6(045)
Матисон, В. А.Разработка концепции нового продукта питания / В. А. Матисон, Н. А. Демидова //
Матисон, В. А.
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2012. - N 3. - С. 57-59. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2012/3)
Ключові слова: атрибуты продукта -- концепция продукта -- пищевая промышленность -- требования потребителей -- атрибути продукту -- концепція продукту -- харчова промисловість -- вимоги споживачів --
Додаткові точки доступу:
Демидова, Н.А.
(Шифр в БД Х775324/2012/3)
УДК | |
664:658.56:005.6(045) |
Ключові слова: атрибуты продукта -- концепция продукта -- пищевая промышленность -- требования потребителей -- атрибути продукту -- концепція продукту -- харчова промисловість -- вимоги споживачів --
Додаткові точки доступу:
Демидова, Н.А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|