
>
664.8/.9
Тёпфль, Ш.Новые технологии - консервирование и модификация микроструктуры пищевых продуктов с помощью новаторских процессов / Ш. Тёпфль, Ф. Хайнц //
Тёпфль, Ш.
Пищевая пром-сть : науч.-производств. журн. - 2010. - № 2. - С. 52-53. - ISSN 0235-2486.
(Шифр в БД П698712/2010/2)
Ключові слова: пищевая продукты -- микроструктура -- технологии -- консервирование --
Додаткові точки доступу:
Хайнц, Ф.
(Шифр в БД П698712/2010/2)
УДК | |
664.8/.9 |
Ключові слова: пищевая продукты -- микроструктура -- технологии -- консервирование --
Додаткові точки доступу:
Хайнц, Ф.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|