
>
Гук, П.Класична технологія - запорука стабільної якості продукції [Текст] / П. Гук //
Гук, П.
Продукты & ингредиенты : науч.-практ. журн. - 2016. - № 6. - С. 20.
(Шифр в БД П474828/2016/6)
Ключові слова: хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- хлібозавод -- хлебозавод -- хліб -- хлеб -- асортимент -- ассортимент -- інгредієнти -- ингредиенты --
Анотація:
Про роботу ТОВ "Тернопільхлібпром" розповідає директор компанії Людмила Сінькевич.
О работе ООО "Тернопольхлебпром" рассказывает директор компании Людмила Синкевич.
Додаткові точки доступу:
ТОВ "Тернопільхлібпром" \о нем\
ООО "Тернопольхлебпром" \о нем\
(Шифр в БД П474828/2016/6)
Ключові слова: хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- хлібозавод -- хлебозавод -- хліб -- хлеб -- асортимент -- ассортимент -- інгредієнти -- ингредиенты --
Анотація:
Про роботу ТОВ "Тернопільхлібпром" розповідає директор компанії Людмила Сінькевич.
О работе ООО "Тернопольхлебпром" рассказывает директор компании Людмила Синкевич.
Додаткові точки доступу:
ТОВ "Тернопільхлібпром" \о нем\
ООО "Тернопольхлебпром" \о нем\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|