664.7
Линия производства киселей на основе гречневого и ячменного крахмалов / Л. И. Мачихина [и др.] //
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - . - N 1. - С. 51-53. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2012/1)
УДК
664.7

Ключові слова: время набухания -- кисель -- крахмал -- структурированный продукт -- структурно-механические свойства -- час набухання -- кисіль -- крохмаль -- структурований продукт -- структурно-механічні властивості --
Анотація:
Изучен процесс структурообразования киселей на основе гречневого и ячменного крахмалов. Исследованы основные реологические характеристики растворов с разным содержанием крахмалов при различных температурах, оценено их влияние на рецептуру киселей и формирование технологической системы.
Вивчено процес структуроутворення киселів на основі гречаного і ячмінного крохмалів. Досліджено основні реологічні характеристики розчинів з різним вмістом крохмалів при різних температурах, оцінено їх вплив на рецептуру киселів і формування технологічної системи.
Додаткові точки доступу: