613.292
Зерновой батончик для спортсменов [Текст] / В. В. Первушин, О. Е. Бакуменко //
Пищевая пром-сть : науч.-производств. журн. - . - N 11. - С. 38-39. - Библиогр. в конце ст. - ISSN 0235-2486.
(Шифр в БД П698712/2011/11)
УДК
613.292

Ключові слова: зерновые батончики -- снеки -- производство -- спортивное питание -- витамины -- зернові батончики -- виробництво -- спортивне харчування -- вітаміни --
Анотація:
Рассмотрены сырьевые компоненты, которые можно использовать в качестве основы, а также технология производства зернового батончика с заданным химическим составом. Целью исследования была разработка рецептуры и технологии производства зернового батончика с заданным химическим составом.
Розглянуто сировинні компоненти, які можна використовувати в якості основи, а також технологія виробництва зернового батончика із заданим хімічним складом. Метою дослідження була розробка рецептури та технології виробництва зернового батончика із заданим хімічним складом.
Додаткові точки доступу: