
>
636.32/.38.084.522
Горлова, О. Д.Вплив інтенсивної відгодівлі та випасу на якісні показники жирової тканини молодняку овець / О. Д. Горлова, В. С. Яковчук //
Горлова, О. Д.
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - 2012. - N 3. - С. 31-34. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД В014345/2012/3)
Ключові слова: м’ясна продуктивність -- кількість жиру -- жирні кислоти -- компонентний склад -- якість -- мясная продуктивность -- количество жира -- жирные кислоты -- компонентный состав -- качество --
Анотація:
Приведены результаты экспериментальных исследований влияния интенсивного откорма и выпаса на количественные и качественные показатели жировой ткани молодняка овец. Установлено, что использование интенсивного откорма ягнят обеспечило повышение количества внутримышечного жира в длиннейшей мышце спины и увеличение содержания ненасыщенных жирных кислот в подкожной жировой ткани.
Наведено результати експериментальних досліджень щодо впливу інтенсивної відгодівлі й випасу на кількісні та якісні показники жирової тканини молодняку овець, Установлено, що використання інтенсивної відгодівлі ягнят забезпечило зростання кількості внутрішньом’язового жиру у найдовшому м’язі спини і збільшення вмісту ненасичених жирних кислоти у підшкірній жировій тканині.
Додаткові точки доступу:
Яковчук, В. С.
(Шифр в БД В014345/2012/3)
УДК | |
636.32/.38.084.522 |
Ключові слова: м’ясна продуктивність -- кількість жиру -- жирні кислоти -- компонентний склад -- якість -- мясная продуктивность -- количество жира -- жирные кислоты -- компонентный состав -- качество --
Анотація:
Приведены результаты экспериментальных исследований влияния интенсивного откорма и выпаса на количественные и качественные показатели жировой ткани молодняка овец. Установлено, что использование интенсивного откорма ягнят обеспечило повышение количества внутримышечного жира в длиннейшей мышце спины и увеличение содержания ненасыщенных жирных кислот в подкожной жировой ткани.
Наведено результати експериментальних досліджень щодо впливу інтенсивної відгодівлі й випасу на кількісні та якісні показники жирової тканини молодняку овець, Установлено, що використання інтенсивної відгодівлі ягнят забезпечило зростання кількості внутрішньом’язового жиру у найдовшому м’язі спини і збільшення вмісту ненасичених жирних кислоти у підшкірній жировій тканині.
Додаткові точки доступу:
Яковчук, В. С.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|