636.32/.38.084.522
Вплив інтенсивної відгодівлі та випасу на якісні показники жирової тканини молодняку овець / О. Д. Горлова, В. С. Яковчук //
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - . - N 3. - С. 31-34. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД В014345/2012/3)
УДК
636.32/.38.084.522

Ключові слова: м’ясна продуктивність -- кількість жиру -- жирні кислоти -- компонентний склад -- якість -- мясная продуктивность -- количество жира -- жирные кислоты -- компонентный состав -- качество --
Анотація:
Приведены результаты экспериментальных исследований влияния интенсивного откорма и выпаса на количественные и качественные показатели жировой ткани молодняка овец. Установлено, что использование интенсивного откорма ягнят обеспечило повышение количества внутримышечного жира в длиннейшей мышце спины и увеличение содержания ненасыщенных жирных кислот в подкожной жировой ткани.
Наведено результати експериментальних досліджень щодо впливу інтенсивної відгодівлі й випасу на кількісні та якісні показники жирової тканини молодняку овець, Установлено, що використання інтенсивної відгодівлі ягнят забезпечило зростання кількості внутрішньом’язового жиру у найдовшому м’язі спини і збільшення вмісту ненасичених жирних кислоти у підшкірній жировій тканині.
Додаткові точки доступу: