Ингибирование возбудителей картофельной болезни хлеба - бактерий Bacillus Mesentericus и Dacillus Subtilis / Л. Пащенко, Я. Коломникова //
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - . - N 9. - С. 11-13.
(Шифр в БД Х194632/2012/9)
Ключові слова: ингибирование -- картофельная болезнь хлеба -- хлеб -- возбудители -- бактерии -- інгібування -- картопляна хвороба хліба -- хліб -- збудники -- бактерії --
Анотація:
Возбудителями картофельной болезни являются спорообразующие бактерии Bacillus mesentericus и Bacillus subtilis. Эти микроорганизмы широко распостранены в природе и встречаются в том или ином количестве на зерне и в любой муке.??
Збудниками картопляної хвороби є спороутворюючі бактерії Bacillus mesentericus і Bacillus subtilis. Ці мікроорганізми широко розповсюджені в природі і зустрічаються в тій або іншій кількості на зерні і в будь борошні.
Додаткові точки доступу: