
>
Мониторинг процесса структурных изменений в пищевых продуктах при их созревании и хранении / И. Т. Смыков [и др.] //
Хранение и перераб. сельхозсырья. - М. : Пищевая пром-сть, 2008. - N 4.
(Шифр в БД Х775324/2008/4)
Ключові слова: теплофизические методы -- калориметрия -- температурная денатурация --
Додаткові точки доступу:
Смыков, И.Т.
Захарова, Н.П.
Кучеренко, С.В.
Соколова, Н. Ю.
(Шифр в БД Х775324/2008/4)
Ключові слова: теплофизические методы -- калориметрия -- температурная денатурация --
Додаткові точки доступу:
Смыков, И.Т.
Захарова, Н.П.
Кучеренко, С.В.
Соколова, Н. Ю.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|