664.681
Доцільність використання сироваткових білків у технології кексів [Текст] / О. С. Павлюченко, І. В. Дочинець, М. Ю. Машовець //
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - . - N1. - С. 53-55. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х367526/2017/1)
УДК
664.681

Ключові слова: кекси -- білок -- белок -- молочна сироватка -- молочная сыворотка -- концентрат сироваткових білків -- концентрат сыроватковых белков -- якість виробів -- качество изделий --
Анотація:
Висвітлено питання щодо перспективності використання вторинних продуктів молочного виробництва, а саме концентрату сироваткових білків у виробництві кексів з підвищеною біологічною цінністю та покращеними органолептичними показниками.
Освещены вопросы перспективности использования вторичных продуктов молочного производства, а именно концентрата сывороточных белков в производстве кексов с повышенной биологической ценностью и улучшенными органолептическими показателями.
Додаткові точки доступу: