
>
664.681
Павлюченко, О. С.Доцільність використання сироваткових білків у технології кексів [Текст] / О. С. Павлюченко, І. В. Дочинець, М. Ю. Машовець //
Павлюченко, О. С.
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2017. - N1. - С. 53-55. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х367526/2017/1)
Ключові слова: кекси -- білок -- белок -- молочна сироватка -- молочная сыворотка -- концентрат сироваткових білків -- концентрат сыроватковых белков -- якість виробів -- качество изделий --
Анотація:
Висвітлено питання щодо перспективності використання вторинних продуктів молочного виробництва, а саме концентрату сироваткових білків у виробництві кексів з підвищеною біологічною цінністю та покращеними органолептичними показниками.
Освещены вопросы перспективности использования вторичных продуктов молочного производства, а именно концентрата сывороточных белков в производстве кексов с повышенной биологической ценностью и улучшенными органолептическими показателями.
Додаткові точки доступу:
Дочинець, І. В.
Машовець, М. Ю.
(Шифр в БД Х367526/2017/1)
УДК | |
664.681 |
Ключові слова: кекси -- білок -- белок -- молочна сироватка -- молочная сыворотка -- концентрат сироваткових білків -- концентрат сыроватковых белков -- якість виробів -- качество изделий --
Анотація:
Висвітлено питання щодо перспективності використання вторинних продуктів молочного виробництва, а саме концентрату сироваткових білків у виробництві кексів з підвищеною біологічною цінністю та покращеними органолептичними показниками.
Освещены вопросы перспективности использования вторичных продуктов молочного производства, а именно концентрата сывороточных белков в производстве кексов с повышенной биологической ценностью и улучшенными органолептическими показателями.
Додаткові точки доступу:
Дочинець, І. В.
Машовець, М. Ю.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|