
>
Петров, А. Н.Формирование системы органолептической оценки сгущенных молочных консервов / А. Н. Петров, А. Г. Галстян //
Петров, А. Н.
Хранение и перераб. сельхозсырья. - М. : Пищевая пром-сть, 2008. - N 4.
(Шифр в БД Х775324/2008/4)
Ключові слова: сгущенные молочные консервы -- молочная промышленность --
Додаткові точки доступу:
Галстян, А.Г.
(Шифр в БД Х775324/2008/4)
Ключові слова: сгущенные молочные консервы -- молочная промышленность --
Додаткові точки доступу:
Галстян, А.Г.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|