
>
636.085.52
Бабенко, О.Більше молока з основного корму [Текст] / О. Бабенко //
Бабенко, О.
Тваринництво. Ветеринарія. - 2017. - № 4. - С. 52-54.
(Шифр в БД Т726295/2017/4)
Ключові слова: корови -- продуктивність -- продуктивность -- корми -- силос -- суха речовина -- сухое вещество -- раціони -- рационы -- кукурудзяний силос -- кукурузный силос -- сінаж -- сенаж -- поживна цінність -- питательная ценность -- перетравність -- переваримость --
Анотація:
Як відомо, раціон корів на 50-70% складається з основного корму (грубі, силосовані, зелена маса). Без перебільшення можна сказати, що якість цієї кормової сировини - фундамент продуктивності стада, на якому тримається економіка молочного бізнесу.
Как известно, рацион коров на 50-70% состоит из основного корма (грубые, силосующие, зеленая масса). Без преувеличения можно сказать, что качество этого кормового сырья - фундамент продуктивности стада, на котором держится экономика молочного бизнеса.
(Шифр в БД Т726295/2017/4)
УДК | |
636.085.52 |
Ключові слова: корови -- продуктивність -- продуктивность -- корми -- силос -- суха речовина -- сухое вещество -- раціони -- рационы -- кукурудзяний силос -- кукурузный силос -- сінаж -- сенаж -- поживна цінність -- питательная ценность -- перетравність -- переваримость --
Анотація:
Як відомо, раціон корів на 50-70% складається з основного корму (грубі, силосовані, зелена маса). Без перебільшення можна сказати, що якість цієї кормової сировини - фундамент продуктивності стада, на якому тримається економіка молочного бізнесу.
Как известно, рацион коров на 50-70% состоит из основного корма (грубые, силосующие, зеленая масса). Без преувеличения можно сказать, что качество этого кормового сырья - фундамент продуктивности стада, на котором держится экономика молочного бизнеса.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|