637.1.023
Класифікація факторів впливу на чистоту молока як вихідна засада підвищення його якості [Текст] / В. Смоляр, І. Кудлай //
Техніка і технології АПК : наук.-вироб. журн. - . - № 3. - С. 15-18.
(Шифр в БД Т041932/2009/3)
УДК
637.1.023

Анотація:
Визначено базові критерії подальшого розвитку молочного скотарства. Запропоновано комплекс заходів з підвищення технологічних властивостей молока під час його виробництва, первинної обробки і постачання на молокопереробні підприємства.
Определены базовые критерии дальнейшего развития молочного скотоводства. Предложен комплекс мероприятий по повышению технологических свойств молока при его производстве, первичной обработке и поставке на перерабатывающие предприятия.
Додаткові точки доступу: