
>
636.597
Бондаренко, Ю.Мулард - птиця майбутнього [Текст] / Ю. Бондаренко, В. Попсуй //
Бондаренко, Ю.
Agroexpert : практ. посіб. аграрія. - 2017. - № 3. - С. 97-99. - ISSN 2078-8193.
(Шифр в БД A634806/2017/3)
Ключові слова: індокачка -- индоутка -- мускусна качка -- мускусная утка -- вирощування -- выращивание -- технологічні особливості -- технологические особенности -- годування -- кормление -- комбікорм -- комбикорм --
Анотація:
Нині вітчизняне м’ясне птахівництво швидко розвивається і нарощує потужності завдяки вирощуванню переважно курчат-бройлерів та індиків. Але існують ще декілька видів с/г птиці, які б могли не тільки розширити спектр споживання м’ясної продукції, а й створити нові аграрні підприємства, кооперативи фермерів та переробників і взагалі нові робочі місця.
Сейчас отечественное мясное птицеводство быстро развивается и наращивает мощности благодаря выращиванию преимущественно цыплят-бройлеров и индюков. Но существуют еще несколько видов с/х птицы, которые могли бы не только расширить спектр потребления мясной продукции, но и создать новые аграрные предприятия, кооперативы фермеров и переработчиков и вообще новые рабочие места.
Додаткові точки доступу:
Попсуй, В.
(Шифр в БД A634806/2017/3)
УДК | |
636.597 |
Ключові слова: індокачка -- индоутка -- мускусна качка -- мускусная утка -- вирощування -- выращивание -- технологічні особливості -- технологические особенности -- годування -- кормление -- комбікорм -- комбикорм --
Анотація:
Нині вітчизняне м’ясне птахівництво швидко розвивається і нарощує потужності завдяки вирощуванню переважно курчат-бройлерів та індиків. Але існують ще декілька видів с/г птиці, які б могли не тільки розширити спектр споживання м’ясної продукції, а й створити нові аграрні підприємства, кооперативи фермерів та переробників і взагалі нові робочі місця.
Сейчас отечественное мясное птицеводство быстро развивается и наращивает мощности благодаря выращиванию преимущественно цыплят-бройлеров и индюков. Но существуют еще несколько видов с/х птицы, которые могли бы не только расширить спектр потребления мясной продукции, но и создать новые аграрные предприятия, кооперативы фермеров и переработчиков и вообще новые рабочие места.
Додаткові точки доступу:
Попсуй, В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|