
>
Жигунов, Д. О.Хлібопекарські властивості борошна південного регіону [Текст] / Д. О. Жигунов, В. П. Ковальова //
Жигунов, Д. О.
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2017. - N11. - С. 35-38. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х367526/2017/11)
Ключові слова: пшничне борошно -- пшеничная мука -- показники якості -- показатели качества -- клейковина -- амилолитическая активность -- амілолітична активність -- число падіння -- число падения -- седиментація -- седиментация -- "міксолаб" -- "миксолаб" --
Анотація:
Борошно вищого сорту з південного регіону має середні, а окремі зразки, низькі хлібопекарські властивості, що пов’язано з низькою якістю зерна, направленого в переробку. Обґрунтовано напрям поліпшення хлібопекарської якості борошна шляхом внесеня ферментних препаратів, в першу чергу коригуючі його низьку амілолітичну активність.
Мука высшего сорта из южного региона имеет средние, а отдельные образцы, низкие хлебопекарные свойства, что связано с низким качеством зерна, направленного в переработку. Обоснованно направление улучшения хлебопекарного качества муки путем внесений ферментных препаратов, в первую очередь корректирующих его низкую амилолитическую активность.
Додаткові точки доступу:
Ковальова, В. П.
(Шифр в БД Х367526/2017/11)
Ключові слова: пшничне борошно -- пшеничная мука -- показники якості -- показатели качества -- клейковина -- амилолитическая активность -- амілолітична активність -- число падіння -- число падения -- седиментація -- седиментация -- "міксолаб" -- "миксолаб" --
Анотація:
Борошно вищого сорту з південного регіону має середні, а окремі зразки, низькі хлібопекарські властивості, що пов’язано з низькою якістю зерна, направленого в переробку. Обґрунтовано напрям поліпшення хлібопекарської якості борошна шляхом внесеня ферментних препаратів, в першу чергу коригуючі його низьку амілолітичну активність.
Мука высшего сорта из южного региона имеет средние, а отдельные образцы, низкие хлебопекарные свойства, что связано с низким качеством зерна, направленного в переработку. Обоснованно направление улучшения хлебопекарного качества муки путем внесений ферментных препаратов, в первую очередь корректирующих его низкую амилолитическую активность.
Додаткові точки доступу:
Ковальова, В. П.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|