
>
Маслов, Ю.Технология прерванной выпечки от компании J4 [Текст] / Ю. Маслов //
Маслов, Ю.
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2017. - № 5. - С. 38-39.
(Шифр в БД Х279026/2017/5)
Ключові слова: производство хлебобулочных изделий -- виробництво хлубобулочних виробів -- технология прерванной выпечки -- технологія перерваної випічки -- полуфабрикаты -- напівфабрикати -- линия "multiline" -- лінія "multiline" --
(Шифр в БД Х279026/2017/5)
Ключові слова: производство хлебобулочных изделий -- виробництво хлубобулочних виробів -- технология прерванной выпечки -- технологія перерваної випічки -- полуфабрикаты -- напівфабрикати -- линия "multiline" -- лінія "multiline" --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|