>
637.524.45
Курчаева, Е. Е.Научно-практические основы создания обогащенного сахарного печенья повышенной пищевой и биологической ценности / Е. Е. Курчаева //
Курчаева, Е. Е.
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2011. - N 2. - С. 55-57. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х367526/2011/2)
(Шифр в БД Х367526/2011/2)
| УДК | |
| 637.524.45 |
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|