
>
634.26:664.858
Корнільєв, Г. В.Виробництво харчових продуктів з плодів нектарина / Г. В. Корнільєв, В. М. Єжов //
Корнільєв, Г. В.
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - 2010. - N 7. - С. 66-68. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД В014345/2010/7)
Анотація:
Наведено інформацію щодо хімічного складу продукції (компот, джем, пюре, варення) з плодів нектарина. За хімічним складом оптимальною продукцією визнано варення та джем.
Приведена информация о химическом составе продукции (компот, джем, пюре, варенье) из плодов нектарина. По химическому составу оптимальной продукцией признаны варенье и джем.
The information on chemical composition of products (compote, fruit spread, puree, jam) from fruits of nectarine is reduced. On chemical composition as optimum products there were recognizes jam and fruit spread.
Додаткові точки доступу:
Єжов, В.М.
(Шифр в БД В014345/2010/7)
УДК | |
634.26:664.858 | |
664.858 |
Анотація:
Наведено інформацію щодо хімічного складу продукції (компот, джем, пюре, варення) з плодів нектарина. За хімічним складом оптимальною продукцією визнано варення та джем.
Приведена информация о химическом составе продукции (компот, джем, пюре, варенье) из плодов нектарина. По химическому составу оптимальной продукцией признаны варенье и джем.
The information on chemical composition of products (compote, fruit spread, puree, jam) from fruits of nectarine is reduced. On chemical composition as optimum products there were recognizes jam and fruit spread.
Додаткові точки доступу:
Єжов, В.М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|