634.26:664.858
Виробництво харчових продуктів з плодів нектарина / Г. В. Корнільєв, В. М. Єжов //
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - . - N 7. - С. 66-68. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД В014345/2010/7)
УДК
634.26:664.858
664.858

Анотація:
Наведено інформацію щодо хімічного складу продукції (компот, джем, пюре, варення) з плодів нектарина. За хімічним складом оптимальною продукцією визнано варення та джем.
Приведена информация о химическом составе продукции (компот, джем, пюре, варенье) из плодов нектарина. По химическому составу оптимальной продукцией признаны варенье и джем.
The information on chemical composition of products (compote, fruit spread, puree, jam) from fruits of nectarine is reduced. On chemical composition as optimum products there were recognizes jam and fruit spread.
Додаткові точки доступу: