
>
Миронова, А.Визначення алергенів у харчових продуктах / А. Миронова //
Миронова, А.
Стандартизація, сертифікація, якість : Науково-технічний журнал. - 2013. - N 3. - С. 66-68.
(Шифр в БД -054081/2013/3)
Ключові слова: харчова алергія -- пищевая аллергия -- харчові добавки -- пищевые добавки -- захворювання -- заболевания -- алергічні реакції -- аллергические реакции -- алергени -- аллергены -- маркування продукції -- маркировка продукции --
Анотація:
Харчову алергію поправу називають хворобою 21 століття, оскільки в наш час це одне з найпоширеніших захворювань на планеті. Тому нині дослідження стосовно визначення алергенів у харчових продуктах та харчовій сировині набули неабиякого значення. Усвідомлюючи гостру необхідність вирішення цього питання, фахівці науково-дослідного випробувального центру харчової продукції ДП "Полтавастандартметрологія" придбали імунно-ферментний аналізатор та першими в області освоїли відповідну методику.
Пищевую аллергию праву называют болезнью 21 века, поскольку в наше время это одно из самых распространенных заболеваний на планете. Поэтому сейчас исследования по определению аллергенов в пищевых продуктах и пищевом сырье приобрели немалое значение. Осознавая острую необходимость решения этого вопроса, специалисты научно-исследовательского испытательного центра пищевой продукции ГП "Полтавастандартметрология" приобрели иммунно-ферментный анализатор и первыми в области освоили соответствующую методику.
(Шифр в БД -054081/2013/3)
Ключові слова: харчова алергія -- пищевая аллергия -- харчові добавки -- пищевые добавки -- захворювання -- заболевания -- алергічні реакції -- аллергические реакции -- алергени -- аллергены -- маркування продукції -- маркировка продукции --
Анотація:
Харчову алергію поправу називають хворобою 21 століття, оскільки в наш час це одне з найпоширеніших захворювань на планеті. Тому нині дослідження стосовно визначення алергенів у харчових продуктах та харчовій сировині набули неабиякого значення. Усвідомлюючи гостру необхідність вирішення цього питання, фахівці науково-дослідного випробувального центру харчової продукції ДП "Полтавастандартметрологія" придбали імунно-ферментний аналізатор та першими в області освоїли відповідну методику.
Пищевую аллергию праву называют болезнью 21 века, поскольку в наше время это одно из самых распространенных заболеваний на планете. Поэтому сейчас исследования по определению аллергенов в пищевых продуктах и пищевом сырье приобрели немалое значение. Осознавая острую необходимость решения этого вопроса, специалисты научно-исследовательского испытательного центра пищевой продукции ГП "Полтавастандартметрология" приобрели иммунно-ферментный анализатор и первыми в области освоили соответствующую методику.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|