>
Использование прополиса в пищевых эмульсиях, полученных с применением ультразвука / Е. В. Грузинов [и др.] //
Пищевая пром-сть : Пищевая пром-сть, 2010. - N 2. - Библиогр. в конце ст.
(Шифр в БД П698712/2010/2)
Додаткові точки доступу:
Грузинов, Е.В.
Никитина, Э.С.
Ступин, А.Ю.
Чубатова, О. Ю.
(Шифр в БД П698712/2010/2)
Додаткові точки доступу:
Грузинов, Е.В.
Никитина, Э.С.
Ступин, А.Ю.
Чубатова, О. Ю.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|