
>
637.3
Калмикова, Г. Ф.Вплив режимів ферментації на основні показники якості термокислотного сиру / Г. Ф. Калмикова //
Калмикова, Г. Ф.
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - 2011. - N 9. - С. 71-72. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД В014345/2011/9)
Ключові слова: сироваріння -- температурні режими -- ферментація -- молочнокисла мікрофлора -- термокислотна коагуляція білків -- сыроделие -- температурные режимы -- ферментация -- молочнокислая микрофлора -- термокислотная коагуляция белков --
Анотація:
Визначено вплив режимів ферментації на фізико-хімічні, мікробіологічні та органолептичні показники сиру з термокислотним зсіданням молока.
Установлено влияние режимов ферментации на физико-химические, микробиологические и органолептические показатели сыра с термокислотным свертыванием молока.
(Шифр в БД В014345/2011/9)
УДК | |
637.3 |
Ключові слова: сироваріння -- температурні режими -- ферментація -- молочнокисла мікрофлора -- термокислотна коагуляція білків -- сыроделие -- температурные режимы -- ферментация -- молочнокислая микрофлора -- термокислотная коагуляция белков --
Анотація:
Визначено вплив режимів ферментації на фізико-хімічні, мікробіологічні та органолептичні показники сиру з термокислотним зсіданням молока.
Установлено влияние режимов ферментации на физико-химические, микробиологические и органолептические показатели сыра с термокислотным свертыванием молока.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|