637.3
Вплив режимів ферментації на основні показники якості термокислотного сиру / Г. Ф. Калмикова //
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - . - N 9. - С. 71-72. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД В014345/2011/9)
УДК
637.3

Ключові слова: сироваріння -- температурні режими -- ферментація -- молочнокисла мікрофлора -- термокислотна коагуляція білків -- сыроделие -- температурные режимы -- ферментация -- молочнокислая микрофлора -- термокислотная коагуляция белков --
Анотація:
Визначено вплив режимів ферментації на фізико-хімічні, мікробіологічні та органолептичні показники сиру з термокислотним зсіданням молока.
Установлено влияние режимов ферментации на физико-химические, микробиологические и органолептические показатели сыра с термокислотным свертыванием молока.