
>
664.642.2
Андреев, А. Н.Разработка ресурсосберегающей технологии приготовления ржано-пшеничного хлеба с использованием стартовых культур / А. Н. Андреев, Ю. А. Виноградов, П. Китиссу //
Андреев, А. Н.
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2010. - N 12. - С. 63-65. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х367526/2010/12)
Ключові слова: густые закваски -- показатели качества -- температура -- продолжительность брожения -- микробиологические показатели -- технологические показатели --
Додаткові точки доступу:
Виноградов, Ю.А.
Китиссу, П.
(Шифр в БД Х367526/2010/12)
УДК | |
664.642.2 |
Ключові слова: густые закваски -- показатели качества -- температура -- продолжительность брожения -- микробиологические показатели -- технологические показатели --
Додаткові точки доступу:
Виноградов, Ю.А.
Китиссу, П.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|