
>
664.8.037:634.836(045)
Грибова, Н.А.Расчет экономической эффективности внедрения технологии замороженной ягодной продукции / Н.А. Грибова //
Грибова, Н.А.
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2011. - N 10. - С. 49-51. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2011/10)
Ключові слова: адекватное питание -- индивидуальные диеты -- эссенциальные компоненты -- белки -- жиры -- углеводы -- пищевые волокна -- тип телосложения -- структурно-параметрическая модель -- адекватне харчування -- індивідуальні дієти -- есенціальні компоненти -- білки -- жири -- вуглеводи -- харчові волокна -- тип статури -- структурно-параметрична модель --
Анотація:
Оценка конкурентоспособности товара замороженной ягодной продукции производится путем сопоставления анализируемой продукции с базой сравнения по группам технических и экономических параметров. Базой сравнения могут выступать: потребность покупателей; величина необходимого полезного эффекта; конкурирующий товар; гипотетический образец; группа аналогов. Расчет рентабельности производства замороженной ягодной продукции отражает степень эффективности использования материальных, трудовых и денежных ресурсов и составляет 14,33 %.
Оцінка конкурентоспроможності товару замороженої ягідної продукції відбувається шляхом зіставлення аналізованої продукції з базою порівняння по групах технічних і економічних параметрів. Базою порівняння можуть виступати: потреба покупців; величина необхідного корисного ефекту; конкуруючий товар; гіпотетичний зразок; група аналогів. Розрахунок рентабельності виробництва замороженої ягідної продукції відображає ступінь ефективності використання матеріальних, трудових і грошових ресурсів і становить 14,33%.
(Шифр в БД Х775324/2011/10)
УДК | |
664.8.037:634.836(045) | |
664.8.037 | |
634.836(045) |
Ключові слова: адекватное питание -- индивидуальные диеты -- эссенциальные компоненты -- белки -- жиры -- углеводы -- пищевые волокна -- тип телосложения -- структурно-параметрическая модель -- адекватне харчування -- індивідуальні дієти -- есенціальні компоненти -- білки -- жири -- вуглеводи -- харчові волокна -- тип статури -- структурно-параметрична модель --
Анотація:
Оценка конкурентоспособности товара замороженной ягодной продукции производится путем сопоставления анализируемой продукции с базой сравнения по группам технических и экономических параметров. Базой сравнения могут выступать: потребность покупателей; величина необходимого полезного эффекта; конкурирующий товар; гипотетический образец; группа аналогов. Расчет рентабельности производства замороженной ягодной продукции отражает степень эффективности использования материальных, трудовых и денежных ресурсов и составляет 14,33 %.
Оцінка конкурентоспроможності товару замороженої ягідної продукції відбувається шляхом зіставлення аналізованої продукції з базою порівняння по групах технічних і економічних параметрів. Базою порівняння можуть виступати: потреба покупців; величина необхідного корисного ефекту; конкуруючий товар; гіпотетичний зразок; група аналогів. Розрахунок рентабельності виробництва замороженої ягідної продукції відображає ступінь ефективності використання матеріальних, трудових і грошових ресурсів і становить 14,33%.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|