
>
664.95
Богданов, В. Д.Получение гелеобразующей заливки на основе рыбного бульона / В. Д. Богданов, И. И. Пархутова, Л. Д. Петрова //
Богданов, В. Д.
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2012. - N 1. - С. 45-48. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2012/1)
Ключові слова: агар -- альгинат натрия -- взаимопроникающая пространственная сетка -- гелеобразующая заливка -- структура геля -- температура плавления -- агар -- альгінат натрію -- взаємнопроникна просторова сітка -- гелеутворююча заливка -- структура гелю -- температура плавлення --
Анотація:
Обоснован способ получения гелеобразующей заливки из рыбного бульона с применением агара и альгината натрия. Полученная новая гелеобразующая заливка обладает высокой температурой плавления и хорошими органолептическими свойствами. Ее применение позволит расширить ассортимент кулинарной продукции из сырья водного происхождения.
Обгрунтовано спосіб отримання гелеутворюючої заливки з рибного бульйону із застосуванням агару і альгінату натрію. Отримана нова гелеутворююча заливка володіє високою температурою плавлення і хорошими органолептичними властивостями. Її застосування дозволить розширити асортимент кулінарної продукції із сировини водного походження.
Додаткові точки доступу:
Пархутова, И.И.
Петрова, Л.Д.
(Шифр в БД Х775324/2012/1)
УДК | |
664.95 |
Ключові слова: агар -- альгинат натрия -- взаимопроникающая пространственная сетка -- гелеобразующая заливка -- структура геля -- температура плавления -- агар -- альгінат натрію -- взаємнопроникна просторова сітка -- гелеутворююча заливка -- структура гелю -- температура плавлення --
Анотація:
Обоснован способ получения гелеобразующей заливки из рыбного бульона с применением агара и альгината натрия. Полученная новая гелеобразующая заливка обладает высокой температурой плавления и хорошими органолептическими свойствами. Ее применение позволит расширить ассортимент кулинарной продукции из сырья водного происхождения.
Обгрунтовано спосіб отримання гелеутворюючої заливки з рибного бульйону із застосуванням агару і альгінату натрію. Отримана нова гелеутворююча заливка володіє високою температурою плавлення і хорошими органолептичними властивостями. Її застосування дозволить розширити асортимент кулінарної продукції із сировини водного походження.
Додаткові точки доступу:
Пархутова, И.И.
Петрова, Л.Д.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|