>
664.667:664.65
Добронравова, Н.Пряники сырцовые и заварные. Технологии [Текст] / Н. Добронравова //
Добронравова, Н.
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2017. - № 1. - С. 26.
(Шифр в БД Х279026/2017/1)
Ключові слова: пряничное тесто -- пряникове тісто -- пряники сырцовые -- пряники сирцеві -- пряники заварные -- пряники заварні -- технология приготовления -- технологія приготування --
(Шифр в БД Х279026/2017/1)
| УДК | |
| 664.667:664.65 | |
| 664.667 | |
| 664.65 |
Ключові слова: пряничное тесто -- пряникове тісто -- пряники сырцовые -- пряники сирцеві -- пряники заварные -- пряники заварні -- технология приготовления -- технологія приготування --
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|