>
Евдокимова, О. В.Новые виды творожных продуктов - пудинги обогащенные / О.В. Евдокимова, Г. М. Зомитева //
Евдокимова, О. В.
Пищевая пром-сть : Пищевая пром-сть, 2009. - N 10. - Библиогр. в конце ст.
(Шифр в БД П698712/2009/10)
Додаткові точки доступу:
Зомитева, Г.М.
(Шифр в БД П698712/2009/10)
Додаткові точки доступу:
Зомитева, Г.М.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|