
>
Усатенко, Н. Ф.Контроль за якістю м’яса птиці / Н. Ф. Усатенко, Т. А. Свиреденко //
Усатенко, Н. Ф.
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - 2008. - N11. - С. 55-57. - Библиогр.: с. 57.
(Шифр в БД В014345/2008/11)
Анотація:
Установлено можливість використання показника активності води при визначенні фізико-хімічних та мікробіологічних показників м’ясної сировини, одержаної при обвалюванні тушок курчат-бройлерів.
Додаткові точки доступу:
Свиреденко, Т.А.
(Шифр в БД В014345/2008/11)
Анотація:
Установлено можливість використання показника активності води при визначенні фізико-хімічних та мікробіологічних показників м’ясної сировини, одержаної при обвалюванні тушок курчат-бройлерів.
Додаткові точки доступу:
Свиреденко, Т.А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|