
>
Оболкіна, В. І.Перспективи застосування гуміарабіку при створенні нового асортименту кондитерських виробів [Текст] / В. І. Оболкіна, Н. В. Олексієнко, Ю. А. Кепканов //
Оболкіна, В. І.
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2018. - № 8. - С. 32-34..
(Шифр в БД Х279026/2018/8)
Ключові слова: гуміарабік -- гуммиарабик -- хімічний склад -- химический состав -- полісахаридні кислоти -- полисахаридные кислоты -- технологічні властивості -- технологические свойства -- харчові добавки -- пищевые добавки -- "fibregum b™" -- "equacia xe™" -- "floracia™" --
Додаткові точки доступу:
Олексієнко, Н. В.
Кепканов, Ю. А.
(Шифр в БД Х279026/2018/8)
Ключові слова: гуміарабік -- гуммиарабик -- хімічний склад -- химический состав -- полісахаридні кислоти -- полисахаридные кислоты -- технологічні властивості -- технологические свойства -- харчові добавки -- пищевые добавки -- "fibregum b™" -- "equacia xe™" -- "floracia™" --
Додаткові точки доступу:
Олексієнко, Н. В.
Кепканов, Ю. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|