
>
664+534.8
Шестаков, С. Д.Интенсивная гидратация биополимеров пищевого сырья посредством кавитационной обработки воды / С. Д. Шестаков //
Шестаков, С. Д.
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2011. - N 8. - С. 10-15. - Библиогр.: с. 14-15.
(Шифр в БД Х775324/2011/8)
Рубрики:
Росія
Россия
Ключові слова: гидратация биополимеров -- кавитация -- обработка воды -- пищевое сырье -- гідратація біополімерів -- кавітація -- обробка води -- харчова сировина --
Анотація:
Дано описание сущности процесса искусственной гидратации, технологий и техники, используемой для этого. Описан феномен кавитации воды. Приведены положительные результаты опытного использования кавитации при посоле мяса, приготовлении молочных смесей, восстановлении молока, изготовлении эмульсий, использующихся в хлебобулочных и кондитерских изделиях.
Дано опис сутності процесу штучної гідратації, технологій і техніки, що використовується для цього. Описано феномен кавітації води. Наведено позитивні результати дослідного використання кавітації при посолі м'яса, приготуванні молочних сумішей, відновленні молока, виготовленні емульсій, що використовуються в хлібобулочних і кондитерських виробах.
(Шифр в БД Х775324/2011/8)
УДК | |
664+534.8 | |
664 | |
534.8 |
Рубрики:
Росія
Россия
Ключові слова: гидратация биополимеров -- кавитация -- обработка воды -- пищевое сырье -- гідратація біополімерів -- кавітація -- обробка води -- харчова сировина --
Анотація:
Дано описание сущности процесса искусственной гидратации, технологий и техники, используемой для этого. Описан феномен кавитации воды. Приведены положительные результаты опытного использования кавитации при посоле мяса, приготовлении молочных смесей, восстановлении молока, изготовлении эмульсий, использующихся в хлебобулочных и кондитерских изделиях.
Дано опис сутності процесу штучної гідратації, технологій і техніки, що використовується для цього. Описано феномен кавітації води. Наведено позитивні результати дослідного використання кавітації при посолі м'яса, приготуванні молочних сумішей, відновленні молока, виготовленні емульсій, що використовуються в хлібобулочних і кондитерських виробах.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|