
>
Угольникова, А.Производство ржано-пшеничных хлеба с добавлением чернослива и грецкого ореха / А. Угольникова //
Угольникова, А.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2012. - N 7/8. - С. 28.
(Шифр в БД Х194632/2012/7/8)
Ключові слова: ржано-пшеничный хлеб -- фруктовые добавки -- здоровые продукты питания -- житньо-пшеничний хліб -- фруктові добавки -- здорові продукти харчування --
Анотація:
Проведенные исследования показывают, что ржано-пшеничный хлеб с добавлением сухофруктов, грецких орехов и семян подсолнечника будет обладать высокими вкусовыми качествами, интересным, необычайно красивым внешним видом и высокой пищевой ценностью
Проведені дослідження показують, що житньо-пшеничний хліб з додаванням сухофруктів, волоських горіхів і насіння соняшнику буде володіти високими смаковими якостями, цікавим, надзвичайно красивим зовнішнім виглядом і високою харчовою цінністю
(Шифр в БД Х194632/2012/7/8)
Ключові слова: ржано-пшеничный хлеб -- фруктовые добавки -- здоровые продукты питания -- житньо-пшеничний хліб -- фруктові добавки -- здорові продукти харчування --
Анотація:
Проведенные исследования показывают, что ржано-пшеничный хлеб с добавлением сухофруктов, грецких орехов и семян подсолнечника будет обладать высокими вкусовыми качествами, интересным, необычайно красивым внешним видом и высокой пищевой ценностью
Проведені дослідження показують, що житньо-пшеничний хліб з додаванням сухофруктів, волоських горіхів і насіння соняшнику буде володіти високими смаковими якостями, цікавим, надзвичайно красивим зовнішнім виглядом і високою харчовою цінністю
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|