
>
Мариноха, П.Чому тільки для бобових? [Текст] / П. Мариноха //
Мариноха, П.
Пропозиція : укр. журн. з питань агробізнесу. - 2012. - N 2. - С. 52-53.
(Шифр в БД П187375/2012/2)
Ключові слова: вітчизняні азотфіксатори -- зернові культури -- дослід -- отечественные азотфиксаторы -- зерновые культуры -- опыт --
Анотація:
Інтенсивна розробка бактеріальних препаратів на основі азотфіксуючих бактерій і широке їхнє впровадження у виробництво розпочалися в 70-80-і рр. минулого століття. Проте на практиці й дотепер успішно застосовують вивчені властивості азотфіксуючих бульбочкових бактерій, в основному, під час обробки бобових культур (соя, горох, нут, квасоля, еспарцет, люцерна).
Интенсивная разработка бактериальных препаратов на основе азотфиксирующих бактерий и широкое их внедрение в производство начались в 70-80-е гг. прошлого века. Однако на практике до сих пор успешно применяют изученные свойства азотфиксирующих клубеньковых бактерий, в основном, во время обработки бобовых культур (соя, горох, нут, фасоль, эспарцет, люцерна).
(Шифр в БД П187375/2012/2)
Ключові слова: вітчизняні азотфіксатори -- зернові культури -- дослід -- отечественные азотфиксаторы -- зерновые культуры -- опыт --
Анотація:
Інтенсивна розробка бактеріальних препаратів на основі азотфіксуючих бактерій і широке їхнє впровадження у виробництво розпочалися в 70-80-і рр. минулого століття. Проте на практиці й дотепер успішно застосовують вивчені властивості азотфіксуючих бульбочкових бактерій, в основному, під час обробки бобових культур (соя, горох, нут, квасоля, еспарцет, люцерна).
Интенсивная разработка бактериальных препаратов на основе азотфиксирующих бактерий и широкое их внедрение в производство начались в 70-80-е гг. прошлого века. Однако на практике до сих пор успешно применяют изученные свойства азотфиксирующих клубеньковых бактерий, в основном, во время обработки бобовых культур (соя, горох, нут, фасоль, эспарцет, люцерна).
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|